Försäljning

 
 

Europas Ugglor
Owls of Europe
Oriolus Förlag, Uppsala 2008

77 läten hos alla 13 europeiska ugglearter, mellan 2 och 9 olika läten per art. Inte bara spelande hanar utan även kontaktläten, läte av honor, tiggande ungar med mera. Bifogat häfte innehåller beskrivning pa svenska och engelska samt sonogram av spelande hanar. CD skiva. Cirka 68 min.

Länk till Oriolus förlag

För er som tycker ugglor är intressanta och som brukar höra en massa "konstiga" läten som inte låter som ugglornas "standardläten" är denna skivan en guldgruva!  Själv fick jag svar på en 29 år gammal gåta, som jag funderat över mången gång, när jag lyssnade igenom kattugglans olika läten. Webmaster

 
 

I början av mars 2008 kommer "I fåglarnas värld" av Magnus Ullman ut på Bilda Förlag, en rikt illustrerad översikt av fåglarnas värld, med kapitel om fåglarnas anatomi och fjäderdräkt, häckning, födosök, flyttning, hoten mot fågelfaunan och fågelåret månadsvis.

 
 

Fågellokaler i Blekinge

Här får ni tips på utflyktsmål och information om intressanta fågellokaler i hela länet. Noggranna beskrivningar finns så att ni hittar. Klicka på boken och se ett exempel!

REA
Endast 50 kronor + porto
Maila eller ring till Tony Svensson (adresser på styrelsesidan)

 
 

Vinterfågelatlas för Blekinge

Endast ett fåtal exemplar finns kvar av denna klassiker!
Boken är ett måste om du vill veta mer om vad man hittar i Blekinge på vintern. Klicka och se exempel!

Maila eller ring till Tony Svensson (adresser på styrelsesidan)

 
 

Torhamnsdekalen

Stöd Torhamns Fågelstation genom att köpa några ex. av dekalen. Finns att köpa på Fågelstationen eller att beställa från någon av oss i styrelsen.